![]() | |
| | #1 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
merhaba arkadaşlar. Alıntı:
ben başına eklemesini istiyorum. acaba kullanmam gereken kod parçası nedir? Enson 04/12/2007 00:39 tarihinde sineld tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: hatalı yazım | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| aynanın "Amca" dediği Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Php.Net
|
sanırım bunu kullandığın programlama dili ile yapman gerekir biliyorum. önce sorgu ile mevcut kaydı alman, sonraki sorguda ise ilave yapılmış hali eklemen gerekir. sadece sql ile yapılabileceğini sanmıyorum, denedim olmadı. istersen php ile bir örnek yazabilirim.
__________________ sineld amcanın imzası: PHP Kodu: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| functiona ekleme yapmak nasıl olur ? | qhostemre | PHP | 1 | 21/09/2007 00:09 |
| bir sütuna ait bilgilerin toplamı | qhostemre | PHP | 4 | 28/08/2007 04:19 |
| 14 tane kayıtı iki sütuna bölebilme | Ömer | ASP | 8 | 13/05/2007 00:38 |
| mysql de satır arasına ekleme yapmak | deepforest | Veritabanları & SQL | 3 | 19/01/2007 00:19 |
| Ekleme yapmak | weber | PHP | 2 | 03/12/2005 05:01 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |