![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007
|
marhaba arkadaslar... bir formum var ve formum uzerinde veritabanina kaydedilmesi gereken cok miktarda alanim var herneyse... veritabanina kayit yaparken parametre kullaniyorum. PArametreleri eklerkende dogal olarak veritiplerini girmem gerekiyor her sutun icin. Parametre ekleme olayini bir dongu ile gerceklestirmek istiyorum fakat tabloda veri tipi farkli sutunlar var. Sorum su... tablodaki sutunlarin veri tiplerini sorgulayabilecegim bir sql komutu varmi yada bir yolu?! cevaplariniz icin simdiden tesekkurler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| veri tabanındaki bir tablodaki bir veriyi başka bir tabloya aktarmak | abdurrahim | PHP | 0 | 24/05/2006 20:18 |
| tablodaki bir alanin tipini nasil ogrenirim? | hebeler | Veritabanları & SQL | 1 | 21/11/2005 12:38 |
| java ogrenmek istiyorum | Lewissi | Java / JSP | 3 | 19/11/2005 15:49 |
| java ogrenmek | muysal | Java / JSP | 2 | 17/10/2005 15:19 |
| Asp.Net ogrenmek istiyorum | berk basarir | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 3 | 09/07/2004 19:32 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |