![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2006
|
Arkadaşlar normal windows browser larında çalışan javascirpt kodlaro PDA ların browser ında çalışmıyor.Bunun sebebi ne pda lara java mı yüklemek gerekiyor. yüklenicekse nerden yüklenicek. Araştırdım ama bulamadım.elimde olan PDA nın işletim sistemi windows mobile simbion lardada aynı sorun oluyormuş sanırım.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| aynanın "Amca" dediği Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Php.Net
| burada konuşulmuş.
__________________ sineld amcanın imzası: PHP Kodu: |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| aynanın "Amca" dediği Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Php.Net
| Alıntı:
java script yüklenebilecek birşey değildir. Tipik olarak tarayıcınıza entegredir. Eğer windows CE, IE kullanıyor ve JS destekliyorsa birşey yapman gerekmez aksi takdirde PDA için (CE için) Js destekli bir tarayıcı araman gerekir. diyor. yeterince açık sanırım.
__________________ sineld amcanın imzası: PHP Kodu: | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ajax ile çağırılan sayfada Ajax ve Javascript çalıştırma | Oguzh4n | Javascript / DHTML / Ajax | 15 | 17/07/2008 07:29 |
| javascript içinde zamanla diğer javascript kodu çalıştırma | mahmuttt88 | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 20/10/2007 10:34 |
| Flash içerisinden javascript çalıştırma | afacan8 | Flash / Director / Swift 3D ... | 0 | 10/05/2007 17:37 |
| SSH ile Program Çalıştırma | wert | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 14 | 12/03/2007 02:49 |
| arkaplanda kod calıştırma | ahmet_sayin | PHP | 7 | 16/06/2006 01:20 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |