![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007 Yer: Çanakkale
|
Flatcast radyolarindan birnden banlandim. Sorunum ise su banlandigim bilgisayar uzerinden hic bir nickle o siteye giremiyorum. modeme restart attim,bilgisayara format attim(ban mevzusuyla alakası yok )hala sorunu cozemedim ip de sabit ip deil. fakat ayni agda farkli bilgisayarda denedigimde girisi basarili oluyorum bunu nasil yapabiliyorlar yardimci olurmusunuz bana arkadaslar |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
bilgisayara format atmış ise cookie'den eser yoktur merak ettiğim mac adresinden mi banladılar böyle birşey varmı farklı bir network kartı alıp denermisin çok rüya gibi birşey oldu söylediğim ama olsun denemede fayda vardır.
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007 Yer: Çanakkale
|
flatcast yayinin yapilabilmesi icin dinleyiceilere flatcast producer .exe yi yukletiyor mac deistirdim a-Mac Address Change diye bir progrm kullandim sorun cozuldu fakat ikinci kez banlandim bu yontemdeyalan oldu simdi sorun programdami olabilrmi (trial deil versiyon )
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Ben olsam banlandığım yerde bir dakika bile durmam.
__________________ http://gupse.org |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Software Engineer Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Plüton
|
mac adresleri kısaca ve anlaşılır şekilde söylecek olursam arabalardaki şasi (arabaları terimlerinden anlamam) numarası gibidir değiştirebilirsin bunun için yazılımlarda var değiştirirsin istediğin yere girersin
__________________ Yalancı Ayın Sahte Işıkları Gölgemi Çizerken Hoşçakal ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |