![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2006
|
mrb arkadaslar bir siteyi başka bir siteye yönlendirmek istiyorum. web sitemin tüm alt linkleriyle beraber başka bir siteye yönlendirmek yani google aramalarında bulunan sonuçlara(www.site.com/newthread.php?do=newthread&f=16) tıklandığında yine de yönlendirmek istediğim gitmesini nasıl yapabilirim. teşekkürler..
__________________ www.yavruvatan.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
metaglardan hemen öncesine: <meta http-equiv="refresh" content="0;URL=www.site.com"> yaparsan yönlendirme yapar
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| menü'nün linklerini nasıl aynı sayfada açtırabilirim? | VeLi33 | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 25/11/2007 09:36 |
| Resimler yerine linklerini yazıyor, resimleri yazamıyor.. yardım? | yaso_19 | PHP | 1 | 27/05/2007 18:35 |
| Bu sitenin scriptinin adı nedir? | onur301 | ASP | 6 | 30/04/2007 17:17 |
| youtube linklerini lcase kullanan bir sayfada göstermek | john doe | ASP | 0 | 21/04/2007 13:36 |
| Sitenin kilitlenmesi | jacki | ASP | 4 | 22/10/2006 02:32 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |