![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Adana ama İstanbul
|
Merhabalar; Arkadaşlar kendimce yazdığım kodlarda metin kutusuna girilen bilgilerin nereye kaydedileceğini kullanıcı seçebilsin diye common.dialog kullandım. Sorunum şu; kaydet butonuna basınca açılan common.dialog kutusunu işlem yapmadan kapatınca Run-time error 75 Path/file access error hatası alıyorum. Bunu ne err.number ile ne on error resume next le ne err.clear nede err.raise ile engeleyebiliyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar Emin ÖZTÜRK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Common Lisp | xenonysf | Diğer Diller | 10 | 10/08/2008 00:36 |
| Common Lisp | hgedek | Diğer Diller | 8 | 01/12/2007 04:50 |
| bilgisayarımı her açtığımda Common da açılıyor | ajnglagla | Windows | 5 | 06/03/2007 19:08 |
| Savefile Dialog ve Openfile Dialog | respectable | C# | 10 | 28/04/2006 10:43 |
| dialog box | guess | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 28/02/2006 18:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |