![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Merhaba herkese iyi çalışmalar. Öncelikle sormak istediğim sistemime ait veritabanımın http://www.siteadim.com/yonetim/veritabani.mdb şeklinde yazdığımda download ekranının gelmesi ve herhangi bir bilgisayardan kaydet deyip bilgisayarıma indirmem ve sonrasında access ile açmam normalmi sizce? Pek bi güvenli olduğu söylenemez çünkü şu an. 2. sorum sistemimin yonetim paneline veritabanı yedekleme bölümü eklemek istiyorum. Yukarıdada belirttiğim gibi linki buton olarak eklemek istiyorum fakat asıl istediğim kaynak kodu arasında butondaki link görünmesin. Kendimce güvenlik sağlamak amaç teşekkürler herkese tekrar iyi çalışmalar.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
evet eğer yolunu karşı taraf biliyorsan dbnin. direkt linki ile vt ni pc ye indirebilir. çok sakıncalı bir durum o yüzden çok dikkat etmelisin
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Software Engineer Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Plüton
|
aslında mdblerde şöyle bir güzellikte var uzantını istediğin gibi yapabiliyorsun yani veritabanim.klhlkhlk gibi yap sonra bağlantılardada uzantıyı bu şekilde değiş artık uzantını bulsunlarda çeksinler bunun yanında mdb'en çalışmada çalışıyor
__________________ Yalancı Ayın Sahte Işıkları Gölgemi Çizerken Hoşçakal ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
@Uuur private klasöründeki readme.txt dosyasının içeriği şöyle: Access to this directory is available only to you. The directory cannot be accessed via any web or system services, so you can store any private information here. Eğer dediğin gibi uygulama yaparsam sanırım web browser la işlem yapamayacak. Bu da benim sistemim için pekde hoş gördüğüm bişi değil. Önemli olan müşterilerimin sistemde işlem yapması zaten. @anov Merhaba, dediğin klasörü bulamadım. Plesk kontrol panelli asp hosting kullanıyorum. Biraz daha açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim. @vampire Aslında dediğin doğruysa güzel bir çözüm fakat yine tam anlamıyla bi güvenlik söz konusu değil. Google neleri bulmuyor ki. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Software Engineer Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Plüton
| Alıntı:
__________________ Yalancı Ayın Sahte Işıkları Gölgemi Çizerken Hoşçakal ... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |