![]() | |
| | #3 (permalink) |
| . . :: pCuber :: . . Üyelik Tarihi: 02/2007
|
diveIntoPython'un anasayfasında sağ yanda bir sürü kitap var. Onlar arasında nasıl mühendis gibi düşünülür adlı bir kitap var. Birçok öğrencimin başlangıç aşamasında en beğendiği kaynak oydu.
__________________ tebessüm edebilmek sanattır... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| . . :: pCuber :: . . Üyelik Tarihi: 02/2007
|
İşletim sisteminize uygun şekilde www.python.org sitesinden istediğiniz yorumlayıcıları veya kaynak kodlarını indirip sisteminize göre derleyecek veya kuracaksınız. Ben şahsen editör olarak vim kullanıyorum ve diğer tüm vim kullananlar gibi başka hiçbir editörde kendimi mutlu hissetmiyorum. Bununla birlikte Python geliştirmek için kullanabileceğiniz birçok ide var. IDLE zaten sistemin içinde geliyor. Bununla yetinmezseniz yine Python web sitesinde linklerine ulaşabileceğiniz birçok IDE var...
__________________ tebessüm edebilmek sanattır... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Eğer windows kullanıyor isen; http://www.activestate.com/Products/activepython/ Komodo edit i de beğeneceğini ümit ediyorum benzerlerine göre hızlı ve tatmin edici buldum ben. http://www.activestate.com/store/pro...b-d37ff4058c5f Not : Komodo edit i indirmeye çalıştığında gelen formu doldurman zorunlu değildir. Enson 03/11/2007 23:24 tarihinde anov tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: not eklendi. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |