![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2005
|
Javascript kullanarak bir image previous next çalışması hazırladım.İleri geri butonlarına tıkldağımda resimler geliyor.Fakat yapamadığım bir yer var.resimlere map(hotspot) ile link vermek istiyorum.Bunun için nasıl bir kod yazmalıyım.veya küçük resimlere link vermek için ne yapılmalı?dosya ektedir.yardımlarınızı bekliyorum.Tşkler
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| İmage Prosessing in C | quasimodo | C / C++ | 1 | 11/10/2006 22:04 |
| PHP&HTML sayfasını İmage çevirmek | netizmir | PHP | 2 | 18/04/2006 06:26 |
| İmage Hosting Scripti yazdırmak istiyorum. | captainzap | Duyurular & İlanlar | 0 | 04/10/2005 20:05 |
| Tekrar Eden İmage | yorgunscu | Flash / Director / Swift 3D ... | 0 | 05/10/2004 14:55 |
| Nero 6.0 ile İmage Drive Oluşturmak | Cekici | Windows | 4 | 27/04/2004 20:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |