![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
arkadaşlar asp bir sayaç yaptım. biraz tereffuatlı.. sayfama direk include ettiğimde sorunsuz çalışmakta fakat sayafayı kastığını düşünüyorum. şöyle birşey yaparsam sorun kalmıyor: <script type="text/javascript" src="http://url/say.asp"></script> fakat şu sorunla karşılaştım ziyaretçinin gezdiği sayfayı kaydederken anasayfa.asp?string=sdjsdjk şeklinde kaydetmiyor. gezilen sayfayı say.asp olarak kaydediyor. .js ile bunu nasıl sağlarım. fikir verebilirmisiniz. google counter urchin.jsyi inceledim.bildiginiz gibi google gezilen sayfayıda kaydediyor.. urchin.jsden bişey anlamadım.ne gerek var,analytics zaten çok iyi diyeceksiniz. günlük veriyi bir gün sonra veriyor, buna gıcık oluyorum.hepsi gözümün önünde olsun |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| mysql deki bilgileri sayfa sayfa gösterme | Muuuzy | PHP | 24 | 30/12/2006 03:41 |
| Sayfa.php?Bölum=Smssözleri&Sayfa=1 Bunu nasil yapabilirim.. | windowsxp | PHP | 5 | 29/08/2006 14:26 |
| sayfa yazdırırken html sayfa ismi tarih gibi bilgi istemiyorum? | mert_kan | Javascript / DHTML / Ajax | 3 | 12/04/2006 15:50 |
| C# ile MS Word Documanını sayfa-sayfa görüntüleme | Düzgün | C# | 0 | 28/12/2004 04:55 |
| sayfa içine başka bi sayfa çağirmak için | Gurhan | Web Tasarım | 7 | 05/07/2003 17:45 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |