![]() | |
| | #1 (permalink) |
| .... Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Adana
|
Buradaki arkadaşların pek ihtiyacı olmasa bile kişisel sitemde C#, VB.NET, Delphi ve C++ programlama dilleri hakkında yeni başlayanlar için ders şeklinde düzenlenmiş yazılar, makaleler yayınlamaya başladım. İlgilenenler verdiğim linki ziyaret edebilirler. http://www.memikyanik.com/dersler/dersler.htm Bazı arkadaşlar bu dersleri neden ceviz.net’te yayınlanmadığımı sorabilirler. Ders şeklinde düzenlediğim bu yazıları yazmaya karar verdiğim günlerde programcılık ağırlıklı olmayan bir sitenin(shiftdelete.net) yöneticisi kendileri için bir şeyler yazmamı istemişti. Henüz hazırlamaya başladığım programcılık derslerinden söz edince yayınlamak istedi. Ben de tamam demiştim. Bu nedenle bu yazıları öncelikle adını andığım sitede yayınlayıp aradan bir iki gün geçtikten sonra kişisel siteme alıyorum.
__________________ Memik YANIK-www.memikyanik.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Yeni Başlayanlar İçin Minik Projeler II | hasanyasin | Python / Zope | 4 | 22/05/2007 07:54 |
| Php Ziyaretçi Defteri Uygulaması(Yeni Başlayanlar İçin) | Poseidon | PHP | 33 | 14/05/2007 17:02 |
| Yeni Başlayanlar İçin Ücretsiz Kitap Önerisi | Grafik | Hayata Dair | 10 | 07/09/2005 12:02 |
| yeni başlayanlar için yardım | militaN | Visual Basic | 5 | 03/09/2005 13:31 |
| Linux' a yeni başlayanlar için güzel bir how-to | Mingitau | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 16/09/2004 08:32 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |