![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Güzel Günler Göreceğiz Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Merhaba arkadaşlar Mybb şifreleri veritabanına kaydederken hangi işlemlerden geçiyor. Kodlara baktım şifreyi sadece md5 çevirip kaydetmiyolar Hazırladığım portala mybb forum kurmak istiyorum.2 kere uyelik olmasın diye mybb nin user tablosunu kullanıcam ama bi türlü yapamadım.Hiçbir mybb destek sitesindede cevap veremiyorlar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Php forum veritabanını (mybb) kullanarak portal hazırlama. | Nurullahz | Site Yorum | 0 | 21/08/2007 04:17 |
| Şifreleri md5 ile şifrelemek:) | avseq01 | PHP | 35 | 05/01/2007 11:21 |
| Ceviz.Net Şifreleri Clear Type mı alıyor? | abviba | Ceviz.net Hakkında | 1 | 02/01/2006 15:00 |
| BIOS Şifreleri | Ky | Donanım | 1 | 28/08/2003 14:56 |
| Şifreleri Şifrelemek | metunet | ASP | 2 | 19/05/2003 22:43 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |