![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
Merhaba arkadaşlar. Ben Silkroad isimli online oyunda 15 tane oyuncuyu gece gündüz otomatik açık bırakıp oyun parası kazanıyorum. Bu oyun parasını diğer oyunculara gerçek para ile online site üzerinden satmak istiyorum. Örnek: devoyun.com gibi bir sistem olması gerekiyor, bu veya buna benzer önerebileceğiniz bir script varmı ? Cevaplarınız ve önerileriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Oyun sitesi scripti | dkoksal | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 5 | 17/05/2007 23:49 |
| elinde hazır satış scripti | shark_hack | Duyurular & İlanlar | 0 | 15/01/2007 00:30 |
| PHP Online Oyun Ligi Scripti Yazılacak | serhat_kk | Duyurular & İlanlar | 0 | 09/10/2006 03:47 |
| Oyun Scripti Yazdırılacaktır (php) | kaanmurat | Duyurular & İlanlar | 0 | 15/03/2006 02:40 |
| 750$ online ceptelefonu satış scripti | shark_hack | Duyurular & İlanlar | 0 | 17/08/2005 20:26 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |