![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Assembly Coder Üyelik Tarihi: 06/2007
|
Okulumda bir hocam için web sayfası yapma sözü verdim. Sayfa interaktif bir biçimde olacak ( php &mysql ) ve programlama kısmını kendim yapacağım. İsteğim sadece bir tasarım(tema). Tercihim HTML CSS kullanması çok sadece bir tasarım istiyorum. Haliyle bir Öğretim görevlisine ait hakkında bilgi ve duruyuru sitesi olacağı için... Örnek olarak: http://www.che.metu.edu.tr/~itosun/ adresindeki Hocamızın sitesi çok şık ve sade olmuş.İstediğim de buna yapın bir site . Karşılığında tasarımı yapacak arkadaşııza 1 sene boyunca
Bu şekilde bir çalışmayı çıkarabilecek arkadaşlardan PM bekliyorum. Ayrıca iletişim için erhan [@] harmankaya [nokta] com adresini kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar herkese... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| bir sitenin türkçe versiyonunu yapacak php bilen arkadaş | doofus1982 | Duyurular & İlanlar | 0 | 19/05/2007 13:09 |
| Banner değişimi yapacak.. | bybart | Web Tasarım | 1 | 21/11/2004 17:11 |
| Bir web sitesinin Flash kullanarak arayüzünü yapacak arkadaş arıyorum | bestprogramci | Duyurular & İlanlar | 5 | 28/05/2004 20:42 |
| Bir websitesinin flash animasyonlarını yapacak arkadaş arıyorum. | omerosmanoglu | Flash / Director / Swift 3D ... | 3 | 15/05/2004 13:48 |
| Cd tasarımı yapacak eleman | Ömer | Flash / Director / Swift 3D ... | 0 | 20/06/2003 21:27 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |