![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2007
|
Arkadaşlar slm büyük olağan üstü acil yardıma ihtiyacım var.. Visual C# dan form üzerinden SQL Serverda yaratılmış tabloları çekmek istiyorum ama yapamadım. En başından anlatıyorum.. 1. Visual C# da Server Explorer penceresinden Servers gozukmuyor 2. Sadece Data Connections var . Data Connectionsu sag tıklayıp Create New SQL Server Database diyorum acılan penceredende server ismini secemiyorum cok cokk acıl yardım gerek, bilen bi arkadasla gorusmem gerek, elim kolum baglandı Ramazan bayramındayız vallahi sevaba girersiniz . Bu arada bayramınızda kutlu mutlu olsun.. Cevabınızı beklıyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Visual Studio 2005 ile Visual Studio 6.0 da derlenmis lib kullanma sorunu | aerdem | C / C++ | 2 | 31/03/2007 14:26 |
| Visual c++ 2005 (yardım) | dilencikahin | C / C++ | 1 | 04/01/2007 22:55 |
| Visual c++ 2005 Express | PUNK | C / C++ | 0 | 01/11/2006 21:58 |
| Acİl Yardim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | apsintos | Hayata Dair | 17 | 16/10/2004 22:34 |
| Acİl Yardim | osmosm | ASP | 5 | 17/03/2004 11:11 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |