![]() | |
| | #1 (permalink) |
| <?=$cevizci?> Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: ankara
|
arkadaşlar merhaba ilan sitesi kurmaya çalışıyorum herşeyimi tamam ladım ama resim gösterme olayımda sanırım biraz porblemlerim var şöleki php ile resimleri gösteriyorum ama küçük resime tıkladığımda sayfa yenileniyor sayfa yenilenmeden resimleri göster olanağım varmıdır acaba küçük resimle büyük resim aynı tek resim farklı resimler değil yani klasörün içinde milyonlarca resim var ama ben seçilen illanın resimlerini göstermnek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tşk
__________________ Türkiye Türklerindir Türklerin Kalacak Ne bu Ezan Susacak Nede Bayrak İnecek |
| | |
| | #3 (permalink) |
| <?=$cevizci?> Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: ankara
| http://www.platinemlak.com/index.php...d=2183&lang=tr adresindeki gibi olacak istediğim şey bunun gibi istiyorum ben ama bulamadım + olarakta resim isimleri db den geliyor aynı alanda mesela 6 resim ismi yazıyor I ile ataları bölünmüş durumda if(!empty($a1[image])) { $MyImages = explode("|", $a1[image]); while(list(,$v) = each($MyImages)) { $deneme= "re_images/$v\" width=75 height=75"; } } bu şekilde alıyoruım ben resimleri
__________________ Türkiye Türklerindir Türklerin Kalacak Ne bu Ezan Susacak Nede Bayrak İnecek |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2007
| http://www.eternal.co.za/scripts/fader/index.html uzerinde bir kac oynama ile harika bir sey olusturabilirsin.. Ayrica veritabani icin XML kullansan iyi olur.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2007
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2007
|
Merhaba, Forumda baska bir konu ararken rastladim actigin basliga bilmiyorum tam olarak isini gorurmu ama asagidaki adresteki sanirim aradigin gibi bir ornek. http://www.phatfusion.net/slideshow/index.htm |
| | |
| | #8 (permalink) |
| RoboCup 2011 Üyelik Tarihi: 11/2007 Yer: İstanbul
|
settimeout ile belli sürelerle ilgili fonskyonu çağır bu fonksyonla bir resmin opacity sini yavaş yavaş azalt diğerininkini arttır. Yalnız opacity firefox ve ie için ayrı kodlar onuda ayarlaman gerek. Eğer yöntem olarak bu yolu seçeceksen biraz daha ayrıntılı anlatırım.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |