![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2004
|
Merhaba arkadaşlar, mssql database user ve password 'u godaddy 'nin sayfasından oluşturdum. Fakat sonrasında table oluşturma ve değer verme menüsü karışık geldiği için table 'ı kodlar ile oluşturayım dedim, bunuda yapamadım. Yada godaddy buna müsade etmiyor olabilir mi? godaddy kullanan arkadaşlardan özellikle yardım rica ediyorum. Saygılarımla
__________________ Neden hep eski zamanlar daha güzeldir diye düşünürdüm. Meğer herkes eskiden çocukmuş... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2004
|
Mutlaka çalıştırılıyordur fakat godaddy bunu zorlaştırmak için birşeyler yapmış gibi görünüyor. Godaddy kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
__________________ Neden hep eski zamanlar daha güzeldir diye düşünürdüm. Meğer herkes eskiden çocukmuş... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| mssql database aktarma | sali | Veritabanları & SQL | 9 | 09/06/2008 18:08 |
| Godaddy Dns ayarları | furkane | Domain / Web Hosting | 11 | 21/08/2007 18:04 |
| Godaddy ve DNS ? | MaskComm | Internet | 6 | 22/05/2007 19:20 |
| Mssql 2005ten mssql 2000 e dönüştürme? | ntxsoft | Veritabanları & SQL | 3 | 23/04/2007 21:23 |
| MSSQL Serverdaki Database lerin isimleri??? | alper38 | Visual Basic | 1 | 08/11/2005 23:36 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |