![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Agrasif Programcı Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Her Yerden
|
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar bir söz vardır "bir elin nesi var iki elin sesi var" bende düşündüm ve hep beraber ortak bir proje üzerinde çalışalım bakalım ortaya nasıl bir netice çıkacak hem çok gelişmiş bir proje olur hemde projeye katılan herkes birşeyler öğrenmiş , bilenler ise bizim gibi yeni başlayan programcı arkadaşlara yol göstemiş olur dimi :=) ben ilk aklıma gelenlerı hemen yazıyorum herkes programa başlamadan önce bütün hatlarıyla ele alalım eksıklerı vs.. gidermeye çalışalım Projeye aktif olarak katılmak isteyen arkadaşlar mesajlarına "Projeye Katılmak İstiyorum" yazarlarsa "Projeye Katılan Üyeler" şeklinde Düzenliyeceğim Program Ve Dili : Microsoft Visual Studio 2005 üstünde Visual Basic Kullanılacak Veri Tabanı : SQL veya Access Yorumlara Göre Belirlenecek Programın Genel Hatları : -Kullanıcı Hespları -Müşteri Hesapları -Ürün İşlemleri -Satış İşlemleri -Arıza Takip -Stok Takip evet arkadaşlar başlangıcı bem yaptım hadi bakalım geliştirelim şu programı :=) önerilerinizi bekliyorum herkeze kolay gelsin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2007
|
Offff Offff... Ne projeler var bir bilsen ![]() Sanmiyorum birisi ciksin bu is icin.. Kendi adima konusmam gerekirse, bence programcilarin zamani cok kisitli.. Ama sen gelistirip, yoruma sunarsan, yol gosterirler.. Sorun varsa sor, umarim cikar birileri (: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| programcilarin zamani cok kisitli doğru onemlı olan bır grup halınde calısmak o yuzden bu sekılde bır baslık actım tek basımada bıryere kadar gelıp sorabılırım ama grup halınde calısmak daha faydalıdır saygılar
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Geniş ve Loş Bir Yer.
|
bu saatten sonra muhasebe prgramı mı yapacaz daha efektif bir şeyler olması lazım bence....
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
keşke o derecede iyi bilsem bu işide yapsak | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2007
|
Emin ol en iyisi olur, zaten o takimi olusturup, duzene sokup, aradaki tartismalari ya da olusabilecek kiskancliklari onleyene kadar, sen coktan bitirirsin projeyi (: Ama bak su var, sen bir seyler (sorarak) yapip, buraya sunarsan, gelistirmek ve bir seyler eklemek icin elimden geleni yaparim, ve bunu yapacak arkadaslar da var, ama sen yeter ki bir seyler yap.. Inan bu kadar is arasinda sifirdan bir projeye baslamak, bana kendimi suclu hissettiriyor.. Kolay gelsin bakalim... (: |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |