![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Agrasif Programcı Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Her Yerden
|
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar bir söz vardır "bir elin nesi var iki elin sesi var" bende düşündüm ve hep beraber ortak bir proje üzerinde çalışalım bakalım ortaya nasıl bir netice çıkacak hem çok gelişmiş bir proje olur hemde projeye katılan herkes birşeyler öğrenmiş , bilenler ise bizim gibi yeni başlayan programcı arkadaşlara yol göstemiş olur dimi :=) ben ilk aklıma gelenlerı hemen yazıyorum herkes programa başlamadan önce bütün hatlarıyla ele alalım eksıklerı vs.. gidermeye çalışalım Projeye aktif olarak katılmak isteyen arkadaşlar mesajlarına "Projeye Katılmak İstiyorum" yazarlarsa "Projeye Katılan Üyeler" şeklinde Düzenliyeceğim Program Ve Dili : Microsoft Visual Studio 2005 üstünde Visual Basic Kullanılacak Veri Tabanı : SQL veya Access Yorumlara Göre Belirlenecek Programın Genel Hatları : -Kullanıcı Hespları -Müşteri Hesapları -Ürün İşlemleri -Satış İşlemleri -Arıza Takip -Stok Takip evet arkadaşlar başlangıcı bem yaptım hadi bakalım geliştirelim şu programı :=) önerilerinizi bekliyorum herkeze kolay gelsin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007
|
merahba güzel kardeşim tasarla ama web tabanlı olsun süpersin sen valla bunları yazarsan birde web tabanlı yaparsan süper olur domaini ben veririm sana banada böyle bir program lazım holdingin teknik departmanında şimdiden başarılar ne zaman başlıyorsun bana gönderirmisin bitince mail adresim yunusemre09@hotmail.com görüşmek üzere hoşçakal
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
Bence bi game server yazalım. bunları az yapmadık zamanında. hep aynı şeyler. napıcaz stokları, ürün fiyatlarını. yapılacak tek iş veritabanına kaydet veritabanından çek sorgula. yeter da. yok mu başka bi olayı bu işin. biz bu dünyaya veritabanında veri çekmeye mi geldik. biraz değişik şeyler yapalım yapacaksak. Vb 6 ile başladım, stok, ürün, kayıt bilmem ne. .Nete geçtik muhabbet hala aynı. Stok kaydını tutacaksan aç Exceli orda tut.
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Adana ama İstanbul
|
Zamanında PrOnline isimli hem Masaüstü uygulama hemde Web uygulamalı bir Arıza takip sistemi yazmıştım. Eğer yardıma ihtiyaç olursa elimden geleni yaparım. Ancak kişisel işlerim ve firmamın işleri nedeni ile kesin katılabilirim yazamıyorum. Saygılar Emin ÖZTÜRK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |