![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2006
|
Arkadaşlar bir sorum olucak. belki yapılması kolay bişeydir ama hiç kullanmadığımdan herhangibi bir bilgiye sahip değilim. şimdi sayfa içersindeki bir textboz a girilen değere göre Bir listeleme table ında o girilien değere uygun kayıtlar listelenecek.Mesela müşterimizin hareketlerini listeletmek istiyorum. TextBox o müşteri kodu girildiğinde sayfa güncellemeden o müşteriye ait hareketleri altta listelityecek.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
AJAX ile ilgi forumda çok fazla bilgi var. Ayrıca makale bölümüne de baksan iyi olur. Zaten çoğu şey yazılmış ve bu bilgileri tekrar burda yazma gereği yok sanırım. Size cevap verilmemesinin sebebi budur.
__________________ http://www.ozguruniversite.org/ Karanlıkta bir kıvılcım ol.Sen ben hepimiz bir kıvılcım olduğumuzda,aydınlanacaktır o karanlık. |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Forumda baktım o kadar ama bu konu ile ilgili bişey yok. Daha doğrusu dediğim olay la ilgili değil.Bana dediğim şeyle ilgili bi topic bulurmusun aramada. link versen yetrerli. Makalelere bakmadım evet ama forumda bu olaya benzer bişey yok.
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
| Seninle aynı sorunu yaşayan bir üyeye sahip olmadığımız için üzgünüz! İstediğin şey bu scripti birinin yazıp eline vermesi mi yoksa nasıl yapılacağı hakkında fikir mi? Eğer fikir istiyorsan @che fikir vermiş, birinin yazmasını istiyorsan da 100 YTL'ye script sana yazar yollarım...
__________________ tuncay.kinali.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Ben script i yazın bana verin demedim hiç bir zaman. Öyle bişeyde istemem. Bu tür sorulara hiç bakılmadan araştır. forumda bulursun. deniyor. işin işinden çıkılıyor. Sorun bu aslında. Meela şöyle dense forumda şöyle ara. şuraya bak denir en azından. yada nasıl bişey şunu şunu kullanaraık yapabilirsin. Ama bunların hiç biri yok cevaplarda. Böyle konulara boş konu diyorsunuz. Bu konu açılmış cevap bekleniyo sonuçta. Bunu forumda bulabilirsin. Demenin bir anlamı yok. Bu arada sorun yok artık sağolsun bir arkadaşımın yol göstermesi sonucunda yaptım. Bu arada Sniper yazdığım script i sana ben 50 YTL bırakırım. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Doktor Ceviz ;=) Üyelik Tarihi: 11/2006
| Alıntı:
Bunlar ayıp laflar, edilmemesi gereken kişilere edilen laflar. Susman yeterliydi son cümleyi kurmak yerine. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Benim sitemim Sniper'a değil. Genel manada bir sorun bu. Ben sadece dile gitirdim. Para meselesine gelince ben çoğu kimseye yardımcı olmuşumdur her zaman ama kimseden para istemem bu kounlarda. Para bana biraz garip geldi ondan yazdım. Herkez için aynı şeyi diyemem bazı aramalardada topic lerin linkleri veriliyor ilgili konularla ilgili hoş şeyler bunlar.o da olmazsa kaynak sitelere link veriliyor. O zaman böyle yeniliyen konular açıldığında direk sorgusuz sualsiz silinecek. silinmeside gerekiyo. ben arama yapıyorum. Aramada bişeyler çıkıyo. ha benim problemden diyom. giriyom konunun içerine adam soruyu yazmış ama cevap sadece forum da ara yaparsan iyi olur gibi cevaplar geliyo. Fazla ceviz.net'e girdiğim söylenemez ama kaliteli bir yer. Bişey bakmıyacak olsam bile girerim ara sıra. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: İstanbul
|
Sorduğun soru o kadar genel ki. ajax ile ilgili herhangi bir makaleyi, forum yazısını okusan zaten orada cevapları bulabilirsin. insanlar her yerde bunu görüp aynı konu tekrar açılınca ilgi göstermezler ya da boş konu derler neden? çünkü senin forumu okumayacak kadar tembel olduğunu düşünürler. Para konusuna gelince, yardım istemek ayrı şey işini başkasına yaptırmak ayrı. Maalesef bazı arkadaşlar bu sitedeyken bu ayrımı unutuyor. Sniper'da seni o arkadaşlardan olduğunu düşündüğü için öyle demiştir. Ha evet sırf yardım olsun diye bedavaya script yazan insanlar vardır ama bazılarımızın zamanı kıymetli. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Bu konuda yabancı forumları örnek alacak olursak eğer, bazı sorulara ne kadar basit olursa olsun cevap verilmekte olduğunu görüyoruz. Genellikle benim yaklaşımım konunun ne kadar yeni olduğu yönünde oluyor, örneğin konu çok orijinal bir şey ise, soran kişinin uslubuna bakmaksızın o konuyla ilgili araştırma yapıyorum. (Örneğin şu son asp de nasıl e-mail den veritabanına kayıt yaparız konusu benim için daha önce yapmadığım ve nasıl yapıldığıyla ilgili uğraşmak istediğim bir nokta, veya mturan ın önerdiği js kütüphaneleri veya asp.net ajax kütüphaneleri gibi konular) Bu konular başlangıçta forum uslubuna aykırı olduğu halde kişiye yapılan küçük bir uyarı ile kurallar çerçevesine getirilebiliyor. Ve "hazır script" arayan "ödev çözümü" isteyen kişileri ayırt etmek pek de zor olmuyor. Ender_Erdem in sıkıntısına da katılıyorum, forumda en azından bir fikir alış-verişi olmalı veya hatırlayan kişiler link vermeli, genellikle eğer konu bilinen bir konuysa (veya konunun cevabıyla ilgili bir fikrim yoksa) cevapsız bırakıyorum. Ancak bu durumda da soruyu soran üye sadece kendini düşünmemeli, bulduğu alakalı linkleri, ve çözüme nasıl ulaştığını yazmalı. Sorumluluk sadece cevap verecek olanlarda değildir. Soru soranlar da (ki soru soran-cevap veren diye bir ayrım da yok aslında, örnek olsun diye söylüyorum) çözüme nasıl ulaştığını açıklamalıdır ki, ilerleyebilelim.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |