![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Digitiy E-zbanner, Anadolu Yakasında, 5 yıllık bir internette pazarlama teknolojileri şirketidir. E-zbanner araçlarını, Markalar internet üzerinden kullanır.Dünyada Doubleclick gibi markalara benzer.E-zbanner, İnterneti bir pazarlama kanalı olarak gören, Finansbank, Bosch, Bmw, Landrover gibi, Büyük markalar ile çalışır. E-zbanner kısaca ne yapıyor? ------------------------------- Internette markama ilgili olanları bul, internette gördüklerimi unutmamamı sağla, Reklam Kampanyam boşa gitmesin. Onları Siteme getir, siteme geleni tanı.Siteme gelen üyemin, ne zaman tekrar geldiğini, kaç sayfa dolaştığını email adresi bazında, korayilgili@yahoo.com olarak, bana raporla. Siteme gelenlerin , hep gelmesini, sitede uzun kalmasını sağla. Üyelerime Email gönder, Email listemi temiz tut. Kimin hangi ürüne meraklı olduğunu bana söyle, ben de bildiğim için, onları telefonla rahatlıkla arayayım. Telefonla arayınca da, ne olduğunu kayıt edeyim, müşterinin peşini bırakmayalım. Ben yokken başkası da bu bilgilere ulaşsın. Potansiyel müşteriyi bana göster! www.e-zbanner.com İş Tanımı: ---------- E-zbanner'ın markalara yönelik B2B araçları yanında, Digitiy olarak, büyük kitlere açık Zevkli B2C projelerimiz için PHP Yazılım Uzmanları arıyoruz. Size değer veren, doğru projeler geliştiren, takım olarak bir yere gelmeye çalışan bir ekipte çalışmak isterseniz , bize başvurun. Php yazlım uzmanları, devam etmekte olan projeyi proje planına göre kodlayacak, güncelleyecek, modül entegre edbilecek, sunucu yüküne göre optimize edebilecek. Adresimiz, Anadolu yakası, Koşuyolu Altunizade dir. GEREKENLER: İleri seviyede Php/MySQL İyi seviyede HTML, CSS, JavaScript Tercihen Linux ve Apache bilgisi ve uygulama tecrübesi Editörle/Elle HTML/kod yazabilme LAMP le çalışabilmek Template kullanabilme (Tercihen bilgisayar mühendisligi, bilgisayar programcılığı) Tecrübelim diyen için, en az 2 yıl proje ortamında deneyim. ingilizce anlayan OLURSA + Linux, shell scripting, Apache, Putty, Postfix Anadolu yakasında ikamet Şartlar: ------- Aylık Gelir tecrübenize bağlıdır. 1500-2500 YTL Düzenli iş saatleri Kahvaltı+Yemek Sigorta vs... lütfen design at e-zbanner.com email adresine cv gönderiniz. çağan erdil e-zbanner
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |