![]() | |
| | #1 (permalink) |
| chosen Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: zion
|
Arkadaşlar 2 şarkı hakkında bilgi vericem . Bunların isimlerini bilmiyorum sizden istiyorum eğer biliyorsanız 1. Power Fm de bir ara günde 5-6 kez çalıyodu zenci bi abi gitar ile söylüyo şöyle bir nakaratı war . " ... rock n roll " gibi bişe ondan sonrada " she dont know " bu abi kim ? 2. Radyo Capital mi neydi bi radyoda çalıyor hep melodik arap şarkılarından ama zenci abi hipap şeklinde söylüyor.Bi ablada akada volkalyapior . Abi duruyor abla söylemeye başlıyor şarkı da " she love singing" yada "she know singing" gibi bişeyler dio aradaki fiileri salladım anlamlı bişey çıksın die. ama "she" ve "singing" war sonra şarkının bir yerinde abla melodiyi söyler gibi yapo la la la falan dior.
__________________ ¿mlech version9 - hiperaktivist canlı doku |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Aranan method'un bulunması | trancemaster | Java / JSP | 4 | 13/01/2006 10:07 |
| Mysql'de aranan kelime | emirci | PHP | 7 | 11/09/2005 15:48 |
| O çok Aranan Müziği Buldum ( Emshoe Shoe She ) | faruki | Kültür ve Sanat | 6 | 31/05/2005 13:51 |
| Aranan kelimeyi renkli gösterme | bahtiyarsenoglu | PHP | 2 | 02/10/2004 01:13 |
| Aranan Hakkı Öcal kitpaları... | Predator | Internet | 18 | 23/07/2003 12:19 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |