![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Shanghai, Çin
|
uzun zamandır mail almak için thunderbird kullanıyordum. hotmail hesabımı eklediğimde gayet sorunsuz çalışıyordu, ama ne zaman ki msn uzantılı hesabımı da ekledim ikisi de çalışmaz oldu. internette hotmail ayarlarına baktım herşey doğru gözüküyor. hiç buna benzer sorun yaşayan var mı?
__________________ - [ www.gulhangulez.com ] - |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Thunderbird yedek NASIL | sami | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 01/02/2008 12:28 |
| thunderbird | arke | Windows | 3 | 21/06/2007 00:25 |
| Thunderbird Imap | daralx | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 15/06/2007 12:18 |
| ThunderBird Kullanamadım YA | KaravanaBatu | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 13 | 04/12/2006 14:30 |
| php mail fonksiyonu, toplu mailler, hotmail blacklist | wmwmwm | PHP | 8 | 08/04/2006 12:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |