![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Çok Kızgın Çok! Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Teknolojinin hızla ilerlediği şu günlerde bilişim adına gerçekten profesyonel iş yapan firma ve kişiler çok az. Bu eksikliği işten anlayan pek az kişi farkında. Yaklaşık olarak 5 senedir web sitesi tasarlıyorum. Ve bunun son 3 yılını profesyonel ve proje bazlı işlerde bulunarak geçirdim. İstanbula geleli ortalama 2 sene oldu. ve 2 senedir istanbul piyasasındayım. Artık küçük ve orta ölçekli bütün firmaların bilişim çözümlerini tek başıma yapabiliyorum. Fakat takıldığım noktalarda olmuyor değil. Bu noktada bu işin içinde aktif olarak bulunan veya bulunmak isteyen bilişim meraklı arkadaşlarla beyin fırtınası yaparak nasıl daha güzel işler yapabiliriz diye hem tanışıp hemde birlikte çalışmak isterim. Meraklı arkadaşlara duyrulur. Biraz kendimden bahsedeyim Kullandığım web yazılım dilleri asp -> çok iyi php -> başlangıç html -> çok iyi jsp -> başlangıç aspx -> başlangıç xml -> az wml -> çok iyi Kullandığım masaüstü yazılımları macromedia dreamweaver -> iyi macromedia fireworks -> çok iyi ulead photoimpact -> çok iyi microsoft frontpage -> çok iyi Kullandığım veritabanları mysql -> çok iyi mssql -> iyi microsoft access -> çok iyi Kullandığım programlama dilleri c# -> orta visual basic -> orta Oturduğum yer: İstanbul/Kadıköy Arkadaşlar herkes kendinden bahsederse ortak bir nokta yakalarsak tanışma fırsatı yakalamış oluruz. Sadece yazılımla uğraşan arkadaşlar değil sistem ile uğraşan arkadaşlarda kendilerinden bahsederlerse iyi olur. Bu sayede belki eleman arayan birisi bu konuya girdiğinde size ulaşma şansı artacaktır. Oturduğunuz ve daha önce bulunduğunuz il/ilçe'de bilişim sektöründeki gelişmeler ve görüşlerinide bildirmelerini rica ediyorum. Hasan Aytekin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Burada sadece soyut fikirlerin toplanması daha sağlıklı bir yapılanma olur. Ayrıca kendinle alakalı bilgileri verebilmek için ana sayfada "CV" tipinde yazı oluşturabilirsin. Örnek bir uygulamayı (abdagli) isimli üye yapmıştı. Bilişim sektörü nasıl ilerleyebilir? Bunu ben de düşünmüyor değilim aslında ancak söylediklerimin yaptıklarıma oranı o kadar arttı ki, belli bir gerçekleşme oranına gelmeden konuşmaya utanır hale geldim. Yine de senin ve diğer arkadaşların çeşitli fikirlerini dinlemekten memnun oluru(m|z). Kolay gele. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Alıntı:
amacım cv oluşturmak ve iş bulmak değil. mevcut bir işim var ve bazı zamanlarda yardıma ihtiyacım oluyor hepimizin olduğu gibi. bu gibi durumlarda bu konudan faydalanarak çözüme ulaşılabilir. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Hasan Bey merhaba, Yanlış anlamayınız ama forumumuzda insanların kendisinden bilişim konusunda ayrıntılı olarak bahsetmesi pek alışılmış bir durum değil. Öyle de arkadaşlarımız var ki yaptıkları çalışmaları yazmaya kalksalar abartıyormuş hissine kapılanlar olabilir ya da megaloman olduğu düşünülebilir. Galiba sizin istediğiniz şekilde çalışan bir yer www.cember.net olabilir. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
yanlış anlaşılıyorum galiba. iş arama,bulma gibi bir düşüncem yok. sadece kimler nelerle uğraşıyor. ne gibi çabaları var. teknolojide neredeyiz. hatalarımız neler. yeni neler yapabiliriz gibi. ne yapmamı bekliyorsun? şu şu şu konularda yardımcı arkadaş aranıyor mu yazacağım? burada tek başıma ihtiyaçlarımdan bahsetmiyorum. sanıyorum kimsenin yardıma ihtiyacı olmuyor? çok entresan. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
| Alıntı:
sonra problemin en iyi çözümü hakkında mesaj yazanlarla beyin fırtınası yapacaksın, netice problemin çözülmüş olacak... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Bir topluluğun söz konusu olduğu durumlarda her zaman topluluğun önceden kabul ettiği, belli durumlarda "herhalde şöyle olacak" dediği durumlar, yani "genel kabul" vardır. Topluluktaki herhangi bir birey bu "genel kabul" ün dışına çıktığında diğer kişiler tarafından en hafif tabiriyle baskı görür. Bu "biz atalarımızdan böyle gördük" türü bir baskı da olabilir, bu yüzden bu baskı genellikle doğru bir şey değildir ve çok yeniliği daha başlamadan öldürür. Ancak, topluluğun davranışı kendisini şekillendiren ana etmen olduğundan, onların kalmak istediği şekil bellidir. Buna tam anlamıyla "sabit görüşlülük" değil "istikrar" denilmesi de mümkündür. Bu bağlamda, karşıdaki kişilerin görüşlerine saygı duyulması bir zaruret olarak karşımıza çıkmaktadır, sadece forum kuralı olarak değil her yerde. Ne ağdalı konuştum ama. Heheheh.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Syntax Error Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Bursa // İzmit
|
Voltran voltran voltran yani Benim anladigim ise belirli projelerde birlikte çalişacak, bilgi paylaşiminda bulunacak, birbirlerinin açiğini kapaticak insanlar ariyorsunuz.. Teyid ediyormusunuz?
__________________ ProgramcIlIk; Kendini ifade edebilme yetenegidir.. http://www.volkanyildirim.org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |