![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2006
|
Merhaba arkadaşlar Yapmak istediğim şu ama bir türlü beceremedim elinde örneği olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Elimde 3 tane ayrı yerlere giriş yapan login formlar var. <form name=form1> <input type=text name=adi > <input type =text name=sifre> </form> <form name=form2> <input type=text name=adi > <input type =text name=sifre> </form> <form name=form3> <input type=text name=adi > <input type =text name=sifre> </form> Ben bu 3 formu tek sayfada birleştirmek istiyorum 3 ayrı form button ile ... form1 giris - form2 giris - form3 giris seklinde oluşturmak istiyorum hangi girişe tıklandığında ona ait form ekrana gelecek Teşekkürler
__________________ BAŞARININ TEMELİ ÇABADAN GEÇER |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006
|
Sorunuzu daha açık yazarsanız iyi olacaktır. Eğer istediğiniz sayfada bulunan 3 formun içerisindeki hangi butona tıklanırsa, bir sayfaya ilgili formun gönderilmesiyse zaten sistem öyle işliyor, yani bir buton hangi formun içerisindeyse o formu post/get ediyor. Başka birşeyse daha açıklayıcı olun mümkünse kodlarınızın tümünü buraya yapıştırın.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Soru tam olarak anlaşılmadı, daha açıklayıcı bilgi verirseniz yardımcı oluruz.
__________________ http://www.ozguruniversite.org/ Karanlıkta bir kıvılcım ol.Sen ben hepimiz bir kıvılcım olduğumuzda,aydınlanacaktır o karanlık. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| <?=$cevizci?> Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: ankara
|
merhaba ajax ile mmkün ben anlatmak istediğini anladım verecxeğim linki bir değerlendir istersen burda yeterince örnek var tabs form için http://www.zapatec.com/website/main/...sp#wizard.html
__________________ Türkiye Türklerindir Türklerin Kalacak Ne bu Ezan Susacak Nede Bayrak İnecek |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
<form id="yolla" action="varsayilan_hedef.asp"> <input type="text" name="ad"/> <input type="text" name="sifre"/> </form> <hr/> <input type="button" value="falan.asp" onclick="document.getElementById('yolla').action=' falan.asp';document.getElementById('yolla').submit ()"/> <input type="button" value="filan.asp" onclick="document.getElementById('yolla').action=' filan.asp';document.getElementById('yolla').submit ()"/>
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |