![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Denizli
|
İyi günler arkadaşlar. Forumda ve google da aradım bulamadım o yüzden konu açıyorum. Firefox ile açılış sayfası yapma koduna ihtiyacım var.IE ile buldum ama firefox ta çalışmıyor. (Diğer tarayıcılarda da farklıysa biliyorsanız paylaşabilirsiniz)
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Trayıcının tipini belirleyip ona göre yönlendirme yapacaksınız.
__________________ http://www.ozguruniversite.org/ Karanlıkta bir kıvılcım ol.Sen ben hepimiz bir kıvılcım olduğumuzda,aydınlanacaktır o karanlık. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Denizli
|
Pardon tam açıklayamadım herhalde. IE ye çift tıkladığında açılan sayfa giriş sayfası oluyor. BUnu kasdetmiştim de farklı anlaşılmış herhalde. Örneğin IE simgesine çift tıkladığında www.ceviz.net adresinin açılmasını istiyorum. IE için bunu javascript kodlarıyla yapabiliyorum ama firefox yada diğer tarayıcılar için bulamadım bu kodu... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Bende uzun süre aradım, ff-ie-opera'da sorunsuz çalışan sık kullanılanlara ekle kodunu buldum, ancak hepsinde çalışan anasayfam yap kodunu maalesef ki bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa, benim de oldukça işime yarayacaktır. ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
| Sen bulduğun üç ayrı kodu buraya yaz biz birleştirelim, ne dersin?
__________________ tuncay.kinali.net |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Ben 3 ayrı kod buldum yazmamıştım sanırım. Bulduğum sık kullanılanlara ekle kodu aşağıdadır: Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2007
|
biraz evvel google da bir araştırma yaptım. http://www.google.com.tr/search?hl=t...27da+Ara&meta= diye... kurumsal, büyük sitelerde firefox uyumu yapılmıştır diye düşündüm. yansıyan büyük sitelerdeki bile Ana Sayfam Yap ve Sık Kullanılanlara Ekle butonu ff uyumsuz, sanırım ff uyumlu bir şey çıkmamış. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2008
|
kod bilmem ama araçlar>seçenekler>ana>giriş sayfamıgöster>konum>http://www.google.com(örnek) işte bu,dediğini tam anlamadım ama firefoxta giriş sayfası böyle değişiyor. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |