![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Doktor Ceviz ;=) Üyelik Tarihi: 11/2006
|
Persits uploader ya da aspjpeg gibi şeyler localhost'a kurulduğunda çalışır mı? Yani kendi makinama kurdum ve çalışmadı. Path ya da way hatası veriyor sürekli. Bu yazma izni olayları var. Pleskten bunu halledebiliyoruz da kendi makinamızda (windows xp) yazma izni nasıl veriliyor? klasöre yazma iznini sağ tıkla hallediyorum gibi aslında. Ama genelde persits klasöründeki dll dosyasına yazma izni de vermek gerekiyor ama bu dll'ye sağ tıklayınca böyle bir seçenek çıkmıyor. Kısacası localde bunu çalıştırabilir miyim? Çalıştırabilirsem bu izinleri nasıl hallederim? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Localhost'ta validation? | gkbrkbykn | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 14/06/2007 12:24 |
| LOCALHOST'ta 80 portunu dinleterek sanal basit bir HTTP sunucusu oluşturdum ama>>> | -DaNGeRouS- | PHP | 2 | 04/06/2007 01:42 |
| Persits.Upload.1 sorunum var | ugtuze | ASP | 2 | 21/02/2007 11:37 |
| Persits mail hakkında!!! | loch00 | ASP | 2 | 29/11/2004 10:10 |
| Persits.Upload Rename | chaostician | ASP | 1 | 19/10/2004 11:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |