![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2007
|
merhaba, procedure içerisinde bir select cumlem var. atıyorum ; 100 row donduruyor... bu satırlardanm bırını işlemek için cagırıyorum sıradaan.. bu satırı kilitlemek istiyorum. diğer userlar 99 satırdan ıstedıgını cagırabılırsın. bu sekılde userların kullandıgı satırları nasıl lock larım ....sql server 2005 ... tsk |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| MySQL lock izleme | orcunyucel | Veritabanları & SQL | 0 | 08/04/2006 18:54 |
| Folder lock programı bilen | MuSty_ART | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 03/10/2005 20:27 |
| Lock On!!! | hmustak | Oyunlar | 3 | 12/05/2005 10:32 |
| Num Lock Tuşunu Aç-Kapat #KAYNAK# | Sedat Atif | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 25/12/2002 00:58 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |