![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Zonguldak
|
Herkese selamlar Pma sitesinden en son sürümünü (2.11.1) indirdim. config.inc.php dosyasına $i=0; $i++; $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; $cfg['Servers'][$i]['password'] = 'mypass'; yazdım.Veritabanımı görebiliyorum ama tablo oluştur dediğimde işlem yapmıyor. Bu kısmı eçek için cookies açık olmalı uyarısı veriyor işin içinden çıkamadım |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
arkadaşım senin myadmin hesabın henüz açılmamışta ondan. bak istersen o pencereye gel ve şifre filan yazmadan girmeyi dene direkt içeriğe girersin. ama hiç bir işlem yapamazsın. bir çok firma özelliklede türkticaret.net in yaptığı işlerden biridir bu. host firmanı ara ve myadmin bilgilerini iste ve sor mysql yüklendimi diye.. arkadaşlar geçenlerde aynı sorunla bende karşılaştım vallahi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| server oluşturamıyorum | oa72 | ASP | 5 | 09/06/2007 04:08 |
| Plesk'de veritabanı oluşturamıyorum | flyman | Veritabanları & SQL | 3 | 08/05/2007 00:00 |
| 4GB'dan fazla dosya oluşturamıyorum | hürriyet | Windows | 10 | 20/05/2006 01:33 |
| Phpmyadmin de Tablo İlişkilendirmek | Jam | Veritabanları & SQL | 7 | 19/12/2004 16:09 |
| 'Freehand Defaults' dokumanını oluşturamıyorum | grraphic | Photoshop / Corel / PSP | 2 | 18/03/2004 14:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |