![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Abdullah DAĞLI Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
Merhabalar. Community Server için tema yapını anlatan bir dökümana ihtiyacım var. Kendi sitesi araştırdım biraz ama tam bir kaynak bulamadım. Ayrıca dökümanlar sayfası çok karışık geldi bana. Bu konuda herhangi kaynağı olan veya herhangi bir şekilde bu konuyla ilgili link vs bilen arkadaşların paylaşmasını rica ediyorum. Kolay gelsin! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| php ile tema yapımı | dpt- | PHP | 15 | 12/10/2007 21:21 |
| SQL'e Yeni Başlayan Arkadaşlar İçin Döküman | Mustapha | Veritabanları & SQL | 9 | 08/05/2007 16:46 |
| Exchange server kurulumuna ait döküman?? | SİNELSAN | Windows | 1 | 31/05/2004 15:01 |
| Döküman: "HTTP server için Transparent proxy kurmak" | RaiST | Ağ / Güvenlik | 0 | 26/07/2002 11:48 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |