![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006 Yer: çanakkale
|
Bir formdan input alanındaki veriyi başka bir inputa nasıl aktarabilirim bunu upload yapma olayındaki kopyala yapıştırdan kurtulmak için arıyorum yani bir çerçevede bi haber resmi eklicem çerçeveyi kapattığımda diğer formda veri aktif halde olsun istiyorum bi kaç uygulamada görmüştüm ama hatırlamıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Başka formdan runtime obje oluşturma | 1ynXp3rt | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 3 | 15/08/2007 19:07 |
| post methoduyla formdan cekilen veriler? | hebeler | Veritabanları & SQL | 2 | 17/11/2005 18:46 |
| Bir Formdan Başka Bİr Forma Değişken Bildirmek... | opskn | Visual Basic | 7 | 02/11/2005 00:01 |
| Bir formdan diğer bir forma veri aktarma | bahtiyarsenoglu | C# | 2 | 16/10/2005 17:11 |
| Başka Formdan değer alma | burasmen | Veritabanları & SQL | 1 | 24/02/2005 02:44 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |