![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Selam arkadaşlar. TDK'nın İnternet üzerindeki sözlüğünü uzun süredir kullansam da bilim ve sanat terimleri için hazırladıkları müthiş sözlüğü henüz yeni keşfettim. Ama ben bu sözlüğü bilgisayarıma indirmek istiyorum zîra yarın öbür gün internetsiz kaldığımda da yararlanayım. Bu siteyi bilgisayarımıza indirmemizin bir yolu var mı? Normalde teleport gibi programlarla yapabiliyoruz ama burda veriler veritabanından geldiği için ve teleport gibi site kaydedici programların veritabanı indirmediğini hatırlayarak soruyorum bu soruyu. Adres: http://www.tdkterim.gov.tr/ TEŞEKKÜRLER...
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Yansı İndirme ( Mirror Downloading ) Nasıl oluyor? | Karinca | Internet | 3 | 23/08/2006 23:33 |
| Osmanlıca Bilgisayar Terimleri, | Predator | Hayata Dair | 10 | 06/07/2006 11:16 |
| GSM Terimleri...!!! | Alpi | Mobil Teknolojiler | 0 | 25/09/2005 22:01 |
| sanat sanat için mi? | lal | Kültür ve Sanat | 1 | 14/11/2004 01:14 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |