![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
ben sevmedim ama diğer objeleri koyunca bakmamız daha sağlıklı olur....
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #4 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
güzel bence
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Geri Döndüm Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Emeğe saygı.... Karışık ve anlaşılmaz.Aslında güzel ama ufacık yere sığdırmaya çalışmışsın.Ama profesyonel olmadığı belli oluyor söyleyeyim. Kolay gelsin
__________________ Özel İstanbul AR-EL Lisesi Mezunları Derneği |
| | |
| | #6 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Benim hoşuma gider bu tip çalışmalar biraz abstract ![]() güzel bence
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
designer yorum alıyorsan yorum saygı göstermelisin bi laf vardır 100 kişi iyi diyor bir kişi kötü diyorsa kötü diyene de bak o ayrı bir nokta görmüştür derler...
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: alexandretta
|
yazılar ve şekiller alakasız şeyler anlatıyor estetik açıdan bakıldığında hoş görünse de yaptığın tasarım bütün ilgiyi sadece tek yöne çekiyor o da "hatice gokce" ne için yaptığını bilmiyorum bu olayı amacın bir ürün sunmak ise sunumun üründen çok (eğer bir markaysa bu hatice gokce) markayı gösterecek bu da başarısızlık demek ayrıca sadece güzel gönmesi için yapılmış bir tasarıma benziyor bana şahsen anlattığı fazla birşey yok web tasarımında dikkat edilmesi gereken şey bilgi vermek ve sunmaktır artık sanat mı yaparsın başka birşeymi bilemem amacın sunduğun şeyi mümkün olduğunca iyi hissettirmek olmalı gerçi tasarım tamamlandığında bir bütün olarak tekrar bakılmalı olaya ondan sonra şu an için gerçekten bişeyler söylenirse ancak bu kadar olur kısaca güzel görüntü ama anlamsız ii çalışmalar
__________________ gerçekler özgürlüğünüz olabilir |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ctrl+N 779x430 Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Mecidiyeköy
|
arkadaşlar.. tabiki grafik tasarım olarak güzel olucak.. çünkü hatice gökçede bir tasarımcı.. kim diye sorarsanız Tarkan'ın modacısı.. bişey anlatmıyo derken mems için konuşuyorum.. pardon ingilizce bilmediğini düşünemedim... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |