![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2004
|
Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum.. benim amacım internette bi kaç örnegi olan site gibi bu söktörde karşılaştıgım programların kurulumu.. kurulumu sırasında verdigi hataları yazacağım tamamiyle kullanıcıların yararlanması gibi site yapmak resimli kendine özgü anlatımıyla orjinal içerikli bi site yapmak editörlük sistemi ve üyelik sistemiyle resimli olarak program anlatımları yapıcam ve bu işi gönüllü olarak yapabilecek bi arkadaş cıkarmı site büyürse yada reklam alırsa zaten direk reklam gelirlerinden onada pay veririm yada bi şekilde hallederiz.. elinde bu şekilde yapılmış bi script olan varmı arkadaş varmı yada yardım edebilicek bi kişi? teşekürler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006
|
Hiçkimsenin sıfırdan böylesi bir makale scripti yazacağını hele de bunu sevabına yapacağını sanmıyorum. Benim önerim Wordpress gibi bir blog scriptini makalelerin için kullanmandır. Wordpress ile ilgili bilgiye www.wordpress.org Türkçe bilgiye www.wordpress-tr.com www.wpdestek.com sitelerinden ulaşabilirsin. Wordpress eklentilerini kullanarak sistemi istediğin gibi özelleştirebilirsin. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2007
|
Ücretiyle teklif etmelisin, kimse öyle güvenemez.. Ayrıca üyelik sistemi filan sıfırdan zor olur, vB formu açarsın dilediğin gibi düzenlersin, image host alırsın bir tane de, oradan eklersin istediğini, sana çok pahalıya mal olmaz..
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çiğnenmeden yutulur. Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: 208.109.14.72
|
Bence wiki kur birtane makale sistemi için en güzeli o olur hem ansiklopedi gibi olur wikiye iyi bakarsan güzel standartlar oluşturursan çok iyi verim alırsın bence cevizinde wikisi var ama tutmuyor derseniz bence tamamen cevizin wikisinin yönetilmesiyle alakalı bir sorun |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2007
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Çiğnenmeden yutulur. Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: 208.109.14.72
| Alıntı:
![]() Üstüne düşmüyor sanırım çünkü üstüne düşülse çok şeyler yapılabilir orda bu kadar yazılımcıyız şu forumda herkesi mümkün olduğunca wikiye kaydırsa kimbilir ayda kaçyüz madde açılır şahsen ceviz benim olsa cevizin asıl anasayfasını iptal eder wikiyi koyarım ve gerçek wikipedideki gibi üstüne düşerim her konu için portalllar oluşturup çalışma guruplarının kurulmasını sağlarım tabi tercih meselesi. Ceviz yöneticilerinin de kendi planları vardır tabiki o da tercih meselesi | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2004
| demekki benim soru tam tutmadı kısmet.. sonucta bi kısım iyi yazar bi kısım iyi yönetir.. zaten bende kimse bedavaya yapsın demedim arkadaşlar sadece uygun makul bi fiyata yada kar ortaklı gibi bişey yani seçenekler cogaltılabilir.. sagolun yinede ilgilenen varsa bilgisayardestek@gmail.com msnden görüşebiliris
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |