![]() | |
| | #1 (permalink) |
| talebe Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: istanbul
|
Arkadaşlar netscape öldü(geb...) hala bizi uğraştırıyor. Yapmaya çalıştığım olay sitede iki adet yükseliği %100 olan bar var teki ana tablonun sol kolonu(burada sorun yok) ikincisi ise bu tablonun içindeki diğer bir tablonun sağ kolonu bu kolona %100 verince netscape sayfadan taşıyor. Kafayı yedim kafasız geziyorum. Yardım ederseniz sevinirm. Etmezseniz de sevinirim ama az sevinirim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Olaya tam vakıf olamadım ama Netscape'i çıkar hayatından gitsin IE'nin bir sonraki versiyonundan itibaren netscape tamamen sıfırlanmış olacak. Ama Mozilla, Opera vs diğerleri dersen onlarda biraz gayret sarfetmeli...
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| talebe Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: istanbul
|
Arkadaşlar sağolun. @sahin bende aynı kanıdayım ama gelde patrona ve müşteriye anlat bunu @Ansugo kodları vermem sakıncalı olabilir. yapıyı örneklersem. <table width="100%" height="100%" cellpadding=0 cellspacing=0> <tr> <td>........</td> <td>......</td> <td>......</td> </tr> <tr> <td>......</td> <td>....</td> <td><table width="100%" height="100%" cellpadding=0 cellspacing=0> <tr> <td>........</td> <td>......</td> <td>......</td> </tr> <tr> <td>......</td> <td>....</td> <td></td> </tr> </td> </tr> </table> burada ana tablo nun 100% lük kısmında sorun yok. ancak ana tablonun 2. satır 3. sütünda daki tablonun 100% ünde sorun çıkıyor. sağolun şimdiden |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: alexandretta
|
netscape de %lik sorunlar hep oluyor adamların %lere gıcı var bende de benzer problemler yaşandı artıkın belirli standart sayılar belirleyip ona göre yapıyom tasarımımı yahoo yu incele derim biraz sana şimdiye kadar gördüğüm en başarılı crossbrowisor tasarımlar hep yahoo da oluor
__________________ gerçekler özgürlüğünüz olabilir |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
|
Burada şöyle bir sorun olabilir mi : Ana tablonun alt sütunlarına bir en veriyor musun? Eğer ana tablonun alt sütunlarına bir en vermiyorsan, alt sütundaki tablo 100% değerini tam ayarlayamıyor (yâni acaba bana tahsis edilen alan neresi diyebilir) olabilir. Ekrandan ne kadar taşıyor? Bir de bildiğim kadarı ile HTML 4.0 da Table'ların Height özelliği yoktu? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
| HTML Şartnâmesinde Tablolara Height niteliği verilmemiş gördüğüm kadarı ile. Zaten daha evvelde height özelliği kullandığımızda W3C Html Validator hata veriyordu.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |