![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ShakesBEER Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: WWW
|
Şu son msj lardan sonra benim fikrim ceviz.net üye alımı kapatılsın.Görüldüğü üzere son topicler iyice kötüleşti.Manasız manasız topicler açılmaya başlandı iş çığrından çıkmadan bence üye alımı kapatılsın. Fikirlerinizi bekliyorum.
__________________ TwO BEer OR NOT TwO BEer. ShakesBEER |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The ZeroTimeR Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Monitor Onu
|
Sen boyle bir$ey soyleme ozgurlugune sahipsen, ben de gardiyan'in uyeligi silinsin diyebilirim degil mi? 2-3 gereksiz topic acildi diye, diger insanlarin haklarini kisitlayamayiz ya da biz once geldik diye ba$kalarini potansiyel lamer olarak goremeyiz. Uye alimini kapatmak yerine, daha sIkI kurallar getirilebilir, kontroller yapilabilir.
__________________ "Bazilari, ba$arili insanlarin oyle dogduklarina inanir. I$te ben burada diyorum ki, gercek $ampiyon atindan 10 defa du$en, 10 defasinda da atina yeniden sicrayan adamdir!" Jean Driscoll Boston Maratonu tekerlekli sandalye 6 kez birincisi. Paralympic Altin Madalyali Atleti. (c) ASA The ZeroTimeR |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of past and future Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: krynn
|
farkedeceksiniz ki son zamanlarda forumun seviyesi iyice dusmeye basladı. bu benı kara kara dusunduruyor. sayın admınlerımızde buna onlem almak yerine ne yapıorlar bilemiorum.. gardiyana aslında katılsam da fikir olarak bunun uygulanmasının pratik olmadıgınıda biliyorum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Kendı adıma acılan topıgı kapatıyorum dıyebılırım.. Yınede sebebı bırbırımızde aramak yerıne oturup ne yapabılırız dıye konussak daha ıyı gıbı.. Kı belkıde bısey yapmamıza da gerek yok.. Zamanla hersey kendıgılınden duzelebılır.. Tabı gozumuze carpan olumsuzluklara tepkı verdıgımız surece.. Yınede bı not dusıyım.. Sıte tanıtımı bolumunde acılan bı topıkte erotık ıtıfarlar yapılan bı sıtenın tanıtımı yapılıyordu.. Forum kurallarını acıp baktım bunu yapmasını engellıyebılecek bısey bulamadım.. Yanı adult bı sıte degıl ve yasa dısı bısey yapmıyor.. Mesajın yayınladıgı bolum ıse sıte tanıtımı.. Bu durum da caresız ses cıkartamadım.. Yanı belkı forum kurallarının ıcerıgı genısletılerek elımız guclendırılebılır.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Zoque diye bir site var bilirsiniz orada 1-2 düşüncemi yazmak için üye olacaktım kapanmış şimdi ben oraya gereksiz değil bazı şeyleri söyleyecek ve birşeyde fikrimi koyacaktım ama al işte kapamışlar.. Bu bilginin önü'nü kapamaktır hele Ceviz gibi bir yerde bu yapılırsa ayıp! Onu birde şöyle düşün bu mesajları dışardan gelenler değil içimizdekiler yazıyor belki ben'imdir onlar ama içimizde bu sorunu halledeceğimize neden yeni öğrenecek bilgiyi paylaşacakların önü tıkansın ki?
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
@asa: ben sadece görüşümü bildirdim bence kapatılmalı ama sence bu kapatılmayabilir. Forum iyice kötüye gitmeden bunu bir şekilde çözülmesi lazım önüne gelen adult dialer reklamı yapmaya başlar.Buna erken bir zamanda bir önlem alınması lazım diye düşünüyorum , ben bu önlemi forum üye alınmaması yönünde düşündüm sizinde değişik fikirleriniz varsa paylaşalım.
__________________ TwO BEer OR NOT TwO BEer. ShakesBEER |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
omerbalyali heralde msj aynı anda yazmısız ben seninkini okuyamadım. yazdıklarında ise başkalarının bilgi edinme hakkını engelleyemeyiz diyorsun ama bir gün bilgi alışverişi yapılamaz duruma gelecek.Bunu bir şekilde önlemek lazım!
__________________ TwO BEer OR NOT TwO BEer. ShakesBEER Enson 31/07/2003 19:37 tarihinde gardiyan tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Admin ve moderatörler çalışıyor merak etme... Ne forumlar gördüm arkadaşlık uğruna moderatörlük alanlar vs. ve sadece mesela sana bir karşı düşüncemi söylendi o gün ban geliyor.. Çoook geldi burası öyle değil tabi ki hem kullancı ilişkileri hemde konuları düzenleme vs... İçin rahat olsun bir gün düğümleşecek gibi olursa eminim ki birileri birşeyleri yapmaya yönelebilir ama olursa..
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |