![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
arkadaslar icim yana yana ttnet kisitli erisim ve en yavas paketi altim. smileadsl diye bir karin agrisi varmis ayni fiyata limitsiz baglanti sunuyor kullanan var mi nasil bir sorun cikariyor mu http://www.smileadsl.com/paketler.aspx
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2006 Yer: Çanakkale
|
güzel bir şeye benziyor ttnet çok pahalı.bir de turbo adsl var ama sadece belli şehirlere veriyor sanırım. ayrıa ttnetten daha beter sorun çıkartacağını sanmıyorum. son günlerde tnetin adsl bağlantısı sürekli kopuyor
__________________ Bilgisayar Teknoloji Forumu |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Kötülemiyorum sadece meydana getirdiği sorunları söylüyorum.Ayrıca fgenc arkadaşım, smileadsl'in şu sayfasına bir bakmanı istiyorum: http://www.smileadsl.com/Paketler.aspx fiyatlar düşük ttnetten ama en altta koşullar var çok da küçük yazmışlar şayet zor okudum o yazılanlara da dikkat et mesela kampanya 30 eylülde sona eriyor, kampanya aboneliğinden itibaren ilk 5 ay için geçerli olacak, eğer aboneliğinden itibaren 24 ay öncesinde adsl hattını kapattırırsan %30 luk indirim falan hepsini geri ödüyorsun... Bu kampanyaları hep kandırmaca olarak görmüşümdür.
| | |
| | #5 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
smile gibi bir cok yeni internet sunucusu ttnet alt yapisini kullaniyor dolayisi ile hiz ve kalite bazinda bir fark yok... fiyat konusunda da modemsiz secenegi oldugu icin ucuz secenek var yoksa fiyatlarda asagi yukari ayni... turkiyede ttnetin alt yapisini kullanmayan tek bir sirket var oda sadece istanbulda hizmet veriyor ve adini hatirlamiyorum..
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #6 (permalink) | |||
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 09/2007
| Alıntı:
Alıntı:
Smile ADSL v.b. gibi kurumlar sadece aracı kurumlardır, Türk Telekom'dan toptan port alırlar ve bunu satarlar, toptan olarak aldıkları için kendilerine ucuza geliyor ve bu yüzden ucuza hizmet veriyorlar.. Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 (permalink) |
|
mesajınızı yanlış gördüğümü farkettim ama mesajımı düzenleme hakkım olmadığından müdahele edemedim, kusura bakmayın... fgenc arkadaşımızın da söylediği şirket turbo adsl yanlış hatırlamıyorsam.Ttnete bağımlı olmayan ve kendi altyapısını kullanan bir firma.Sadece İstanbul a hizmet verdiğini okumuştum bir süre önce.Çanakkalede böyle bir fırsatım olsaydı mutlaka turbo firmasını denerdim isterdim...
| | |
| | #9 (permalink) |
| Meraklı Kabuk Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: Izmir
|
smile adsl ile ilgili bir kaç not... kullanan bir kaç arkadaştan aldığım bilgi.. ne yazıkki problem çıktığında hemen ilgilenilmiyormuş.. yani problem çözümü biraz yavaşmış... buna inanmayıp bende kendilerine mail attım.. bi kaç soru sordum.. cevabı karşı taraftan bir kiş yerine sistem otomatik cevapları.. ilgili şu mailinize istinaden cevap aşağıdadır, şu numarayı arayınız şeklinde... 2-3 denemde hep aynı sonucu aldım... sonra kampanyaları ile ilgili call center'ı aradım... o zamanki modemli kampanyası 3 ay bedava internet + kablolu modem şeklindeydi... yani 9 x 49 = 441 ytl.. + modem de hediye.. ama normal kampanyası 39 * 12 = 468 ytl... bunu sormak için karşıma çıkan kıza bir türlü laf anlatamadım. kızın tek derdi hemen ben abone etmekti.. kampanyalardan haberi yok.. en sonunda ben biraz daha düşüneyim sonra ararım deyip teli kapattım.. şu an kampanyaları değişti.. telekomunki ile hemen hemen aynı... SmileAdsl bana biraz daha ciddi olması gereken bir firma gibi geldi... hem call center hemde sorulan sorulara cevap verme konusunda
__________________ xunil |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |