![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
merhaba arkadaşlar symbianlı telefonumda var olan 128 mmc hafıza kartının yerine 1 gb lık mmc aldım. eski karttaki video, fotoğraf, mp3 leri yeni karta kopyaladım. fakat bu 128 mmc ile gelen nokia nın programlarını ve diğer yüklü programları yeni karta nasıl aktaracağım, program dosyalarını kopyaladım ama çalışmıyor haliyle... tekrar internetten ya da gprs ten indirmem mi gerekiyor ya da bu işi halledecek bir program veya yöntem var mıdır acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
__________________ Umut Utku Yardımcı. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
programın adını hatırlıyorsanız yazar mısınız, gerçekten çok makbule geçecek
__________________ Umut Utku Yardımcı. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Hafıza Testi | Sahin | Internet | 5 | 18/09/2007 16:08 |
| flash da nasıl hafıza arttırılır? | ajnglagla | Flash / Director / Swift 3D ... | 7 | 15/05/2006 04:36 |
| Mp3 Çalar Hafıza Problemi | vampire | Donanım | 4 | 17/01/2006 14:21 |
| about hotmail 2mb lık hafıza hakkında | tmac | Internet | 2 | 09/01/2005 17:25 |
| bir frameden diğerine veri gönderme | StarturE | Web Tasarım | 6 | 26/02/2004 14:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |