![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: sitem
|
arkadaşlar bugün bir siteye girdiğimde anti-vir adlı program sitede virüs olduğu konusunda uyarı mesajı verdi bu trojen olabilirmi. c ve d klasörlerini programla tarattım sadece c sürücüsünde 1 warning ve 1 moved yazdı şimdi ne yapmalıyım bilgisayara format atmak istemiyorum bir sürü bilgi var içinde başka bir anti virüs programımı kurmalıyım.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 08/2007
|
Kaspersky, Bitdefender, Clamav programlarından herhangi birisini deneyebilirsiniz, en güncel listeye sahip olanı Kaspersky ve Bitdefender'dır.. Bilgisayarınıza format atmanıza gerek yok ancak tabi format en sağlıklı çözüm, ben Windows'u çöpe attıktan sonra bilgisayarıma virüs bulaştığını hatırlamıyorum, bulaşsada bence format bile çözüm değil, disk tracklerini yeniden oluşturmak yani hard format atmak gerek düşüncesindeyim ama tabi eski yedeklerinizi yeni sisteminize tekrar taşımamanızı öneririm, çünkü o zaman formatın bir anlamı kalmayabilir, ancak virüslü olan dosyaları ayıklayıp temiz dosyaları yeni, temiz sisteminize taşıyıp sorunu çözebilirsiniz.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Abartmamak lazım. Virüs programı virüsü veya trojanı tespit edip devre dışı bırakmış. Her virüslü / trojanlı siteye girdiğimizde sistemimizi formatlamamız, partitionlarımızı yeniden oluşturmamız gerekseydi kimse iş-güç yapmaya vakit bulamazdı.
__________________ http://gupse.org |
| | |
| | #5 (permalink) |
| yuzde52 Üyelik Tarihi: 08/2007 Yer: Almanya/Köln
|
#Predator Bu sözünü kopyalayıp sitemde yazacağım.Kayıtlara geçsin ciddiyim.#Virtuozzo Sana gelince asıl sen abartıyorsun.Şu anda Kaspersky ve nod32 antivirüsleri dışında diğer antivirüslere yakalanmayan trojanlar mevcuttur.Her ne kadar antivirüsün zararlı dosya bulduysa bilki o buzdağının görünen kısmıdır.
__________________ Ya TÜRK'sün, Ya ÜRK'sün. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |