![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2007
| merhaba arkadaşlar beni sorunum şu normalde bir döngü yaptım her sayfada 2 haber görünüyor buraya kafdar her şey normal dedimki ben ajax kullanayım sayfa değişmeden divler arasında açılsın buraya kadar da normaş her şey sorun bundan sonra ilk sayfa çıkıyor fakat hani 2. sayfaya geçeceğim zaman haberler.asp?sayfa=2 oldu zaman tür uyuşmazlığı diyor ne yapmam lazım ajax kullanmazsam normal sayfa çalışıyor sadece ajax içerisinde açılmıyor o 2. sayfa |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| asp.net ajax iframe problemi | WizardOfOz | ASP | 13 | 07/06/2007 12:31 |
| Ajax IE Tr Karakter Problemi | Turok | Javascript / DHTML / Ajax | 4 | 03/06/2007 21:43 |
| AJAX ta PHP include problemi | neodigital | Javascript / DHTML / Ajax | 3 | 11/03/2007 00:03 |
| Firefox'da Ajax Problemi | Turok | Javascript / DHTML / Ajax | 5 | 03/07/2006 13:07 |
| Ajax '+' ve '&' problemi | DarkElder | Javascript / DHTML / Ajax | 4 | 19/03/2006 00:02 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |