![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Mersin
|
nero da videos/pictures dan vcd yi seç, gözat video dosyasını göster nero kendisi vcd foramtına çevirecek(mpegav klasorune kendisi yerleştirecek) sonra burn. senin yaptıgın gibi imkanı yok çalışmaz. Dene olmazsa özel den devam ederiz.
__________________ KNOWLEDGE IS POWER |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 07/2003
|
şöyle; dediğin şekilde denediğim zaman file da cd yazdır kapalı oluyor tıklanmıyor ne yapacağımı ben de bilmiyorum cd kiralamıştım avseq01.dat dosyasını harddiske vcd gear la mpeg ye çevirerek koydum sonra düşündüm vcd player mpeg yi oynatmaz herhalde dedim > geri dat a dönüştürdüm fakat cd ye çekemedim |
| | |
| | #4 (permalink) |
| BtTroll Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Denizli
|
Nero programını açıyoruz sırasıyla >compile a new cd >other cd formats >video cd kopyalamak istediğin "dat" uzantılı dosyayı program içerisindeki "mpgav " klasörünün içine değil cd nin içerisine (alt tarafataki daha büyük boş kısma) atacaksın.O zaman dosyayı çevirmeye başlayacaktır ve bittikten sonra düğme aktif hale gelecektir. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |