![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2007
|
Selamlar. web sayfalarını dolaşırken içeriklerine müdahele etmek istiyorum. örneğin link renklerini değiştirmek, css özellikleriyle oynamak, bir sayfaya otomatik giriş yapmak veya zamanlı fonksiyonlarla sayfayı refresh etmek belirli linklere girmek gibi. dinamik olarak sayfanın içeriğini JS ile değiştirebilecek kadar DOM ve JS bilgim var fakat bunları sayfalara nasıl uygulayacağımı bilmiyorum. Firefox için reklamları göstermeyen veya flash animasyonlarını etkisiz hale getiren eklentiler var. bunların da aynı mantıkla oluşturulduğunu sanıyorum. Nerden başlamam gerektiği hakkında yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim .
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Html sayfasına asp ekleme | rynart2001 | Web Tasarım | 8 | 31/08/2008 14:44 |
| yeni pencerede varolan sayfanın açılması yardım | n0sferatu | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 17/03/2007 21:46 |
| static ip ile web sayfasına ulaşmak | kaandinc | Ağ / Güvenlik | 5 | 12/01/2006 20:12 |
| C de web sayfasına yazı yazma.. | Xsender | C / C++ | 4 | 08/03/2005 20:58 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |