![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: BURSA
|
sımdı bu xml ıcındekı verıyı flash a gonderdıgım ıcın bole bıseye ıhtıyac duydum ıllakı xml e uye id sini gonderıp where gibi db den uyenın bılgılerını xml e almam gerek ordanda flash alıcak ama xml kodlarını hıc bılmıyorum
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2007
|
XML'de ki veri tamamiyle flasha gönderilemez, sadece actionscriptte bir parametre tanımlanır ve o parametre dışarıdan swf'ye bildirilir. Onun yerine actionscriptteki xml olarak tanımladığınız dosyayı php olarak tanımlayıp daha sonra php ile xml çıktısı üretebilirsiniz, .php dosyasında header olarak xml tanımladınız mı sorun çözülmüş olur ama siz xml'de php kullanmak istiyorum diyorsanız .htaccess dosyasına şöyle birşey yazarak deneyebilirsiniz: AddType application/x-httpd-php .xml Böyle yaparsanız tüm xml dosyalarında php kodu çalıştırabilirsiniz. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |