![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Arkadaşlar benim bir sorunum var; ses ayarlarından (Ses Kontrolü 2.18.0) (GNOME/GStreamer tabanlı ses kontrolü uygulaması) bass ve treble ayarlarını ne kadar değişsem hiç etki etmiyor. Bass ve treble ayarlarını ekolayzır ile yapabiliyorum ama bu sadece müzikte geçerli. Tüm seslerde bass'ı azaltmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? ![]() Masa sallanıyor yazı yazamıyorum sonra. ![]() Not: subwoofer ın ayarları en düşükte. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| etki alanındaki XP açılmıyor | okankan | Windows | 7 | 15/03/2007 23:34 |
| VS.Net 2005 publish etmiyor | rhnkyr | ASP | 2 | 04/06/2006 13:51 |
| Socket read return etmiyor! | cevizkiran | C / C++ | 3 | 08/05/2006 18:45 |
| ikinci hdd takınca makina boot etmiyor. | kursad | Donanım | 7 | 10/11/2004 23:35 |
| Etki alanına dahil olamıyorum!! | Mavi_Ruy@ | Ağ / Güvenlik | 2 | 22/01/2003 15:55 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |