![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2006
|
Merhaba arkadaşlar elimde bir dosya var ve ben bu dosyayı sadece popup ile açtırmak istiyorum. şöyleki ana sayfada hazırladığım bir linke tıklandığında test.html dosyası 400x300 ölçülerinde açılacak. bu dosyaya herhangi biri popup değilde direk adres satırına linki yazarak ulaşmaya çalıştığında onu başka bir uyarı bir sayfasına yönlendirmek istiyorum
__________________ BAŞARININ TEMELİ ÇABADAN GEÇER |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| formun alanına sadece harf yada sadece rakam girilebilsin. | yeniogrenen | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 24/11/2006 20:24 |
| Sayfanin tam olarak yuklenmesi | scripter | PHP | 3 | 22/04/2005 05:12 |
| Gelen sayfanin ismini alma. | syperusta | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 5 | 23/12/2004 14:31 |
| popup | mithat | Web Tasarım | 2 | 15/03/2003 16:43 |
| 800*600 ve 1024*768 te sayfanin tam ekran gozukmesi icin ne yapilabilir | sokrates | PHP | 3 | 22/11/2002 19:22 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |