![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
| Merhaba, Turkcell de istediğim hattı kontrol etme (hattı kapatma, hattı yönlendirme, kontörünü alma vs.) imkanım varken, sistem açığını Turkcell ile paylaşmam neticesinde Turkcell bizi tehdit ediyor diyerek tarafıma dava açtı. İnternetteki bilgilendirici yazılarım Turkcell’i iyice etkileyince bu seferde, tarafıma 2.davayı açtı, yargıyı etkileme adı altında, amaçları tarafımı susturmaktı. Sizler bu olaya ne dersiniz bilmem. Ama vereceğim linkteki mahkeme evraklarını incelerseniz Turkcell deki sistem açıklarına tanık olabilirsiniz. O zaman Turkcell neden tarafıma dava açtı? Amaçları neydi? Her yönüyle çok ilginç bir dava olduğundan dolayı, bilgilendirme açısından www.amasyaforum.com/trk/mahkeme.zip Linkindeki mahkeme evraklarını sizlerle paylaşmak istedim. Belki bana bir yol gösterebilirsiniz diye. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla, Hasan YILDIRIM Amasya TEL:0 542 401 67 00 NOT: http://www.amasyaforum.com/for-um/viewtopic.php?t=43 Linkini tıklarsanız Turkcell ile neden davalık olduğum konu hakkında daha ayrıntılı bilgi öğrenebilirsiniz. Enson 31/05/2007 01:00 tarihinde hmustak tarafından düzenlenmiştir.. |
| |
| | #2 (permalink) |
| -ae Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Amasya
|
Yazismalari okumadim ama gecmis olsun diyelim, adettendir. Turkcell'e pacayi kaptirmissaniz, bacaga saglam alirsaniz sanslisinizdir. Seda Sayan vb. sabah programlarindan birisinden yardim isteyebilirseniz, belki bilisim suclari konusunda uzman bi avukat ayarlayabilir size. =))
__________________ maybe or not(?) who knows? who cares? damn! |
| |
| | #3 (permalink) |
| -ae Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Amasya
|
Ayrica su sayfada sizi pek de temize cikarmayacak birseylere ve 30 yasindaki bir insan icin bu konuda da oldugu gibi dogru olmayan ego tatmin yontemlerine rastladim. http://www.amasyaforum.com/trk/supersifre.html Ve basliktaki sorunuza gelince, sizin yerinizde olsam sizin gibi yapmazdim. Sizin gibi bir hackera da yakismiyor zaten.
__________________ maybe or not(?) who knows? who cares? damn! |
| |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006 Yer: İzmir
|
canım Türkiyemde bölye davalar karara bağlanmadan zaman aşımına girer çoğu gitmiş azı kalmış üstünden 2 yıl geçmiş ha gayret seneye hani bilemedin öbür sene zaman aşımı engeliyle kurtulursun kurtuluncada bize kontür yüklersin ![]() şaka bir yana bir şirketin böyle bir durumda anlaşmaya yanaşmaması cidden garip sen biraz kötü niyet beslesen zararının ne olabileceğini düşünmemişler sanırım kolaygelsin |
| |
| | #5 (permalink) |
| BtTroll Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Denizli
|
Turkcell in acıklarını bulmussunuz tebrikler.Açık diye tabir ettiğinizde anladığım kadarıyla internet üstünden süper şifre tabir edilen şifreyi çeşitli yollardan bulmanızmış.Tabi bu şifreye sahip olanlar bazı kişisel ayarları değiştirebiliyor, görebiliyor veya silebiliyor.Siz turkcell e bunları yapabildiğinizi ve bunların giderilmesi için bir proje geliştirdiğinizi söylemissiniz.Bunlar için istenilen 400.000 ytl gibi fiyatlar gördüm.Ve tüm bunlar bundan 3 yıl öncesinde oluşmus olaylar. Sonuc olarak tahminim bu acığı kapatmak için turkcell 1 milyon ytl yatırım yapmıs ve kapatmıstır ve size beş para vermemistir.Size kalanda eli boş bir şekilde mahkemelerle uğraşmak kalmıştır.Ayrıca halka duyurmak ve turkcell i rezil etmek. Kısacası sizi ve turkcell i kınıyorum. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Hadi diyelim ki şahitleri kendi firmalarının tarafında olacaklar. - Peki Turkcell'in iddia ettiği gibi onlardan para istediniz mi? - Delil olarak gösterdikleri SMS'te ve e-postada neler var? - Yukarıda AKiFEMRE'nin 2. mesajındaki linkte verilen bilgileri neden paylaşma ihtiyacı hissettiniz?
__________________ http://gupse.org |
| |
| | #7 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Shanghai, Çin
|
şirket açısından düşünürsek siz eğer bu açığı kötüye kullansaydınız ve bir müşteri mağdur olsaydı müşterinin turkcell'e dava açma hakkı doğardı, turkcell de boyle bir seyi riske etmemek ve olasi bir davada bu isten sıyrılabilmek icin risk almamış ve sizi dava etmiş.. şirket burada haklı sizin açınızdan düşürüsek, dürüstlük göstererek bu açığı onlara bildirmişsiniz. arkadaş zaman aşımına girer demiş ama karşı tarafta milyonlarca dolarlık bir şirket ve bilmem kaç tane avukat olunca bu zor gibi.. bence zaman aşımı yerine bu dava normal yollardan düşer, eğer bir suç işlemediyseniz tabii.. bir de yerinizde olsaydım bu konudan medyayı da haberdar ederdim
__________________ - [ www.gulhangulez.com ] - |
| |
| | #8 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Shanghai, Çin
| Önceki mesajıma ek Edit: AKiFEMRE in mesajındaki linke göz attım da şimdi (görmemiştim), eğer o linkdeki içeriği hazırlayan da sizseniz turkcell 2. davayı açmakta gayet haklı. şifrelerimizin nasıl ele geçirileceğinin anlatılması hiç hoş değil
__________________ - [ www.gulhangulez.com ] - |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |