![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
<table id="Table_02" background="images/kullanici_02.png" width="207" height="85" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <form name="giris" method="post" action="giris.php"> <tr><td colspan="3" width="207" height="10"></td> </tr> <tr> <td width="92" height="22" class="yuvarlak_beyaz"> Kullanıcı adı:</td> <td width="108" height="22" ><input name="kullanici" type="text" size="10" maxlength="10"></td> <td rowspan="5" width="7" height="73" ></td> </tr> <tr> <td colspan="2" width="200" height="3"></td> </tr> <tr> <td width="92" class="yuvarlak_beyaz" > Şifre:</td> <td width="108" ><input name="sifrei" type="password" size="10" maxlength="10"></td> </tr> <tr> <td width="92" height="25" valign="top" class="beyaz2"></td> <td width="108" height="25" valign="top"><a href="uyeindex.php">ÜYE OL</a> <a href="giris.php">GİRİŞ</a></td> </tr> <tr> <td width="200" colspan="5"></td> </tr></form> </table></td></tr> Arkadaşlar bir formumda kullanıcı girişi ve sifre girişi var fakat bunu subit butonu ile gönderirken action post yapabiliyorum. Ben "giriş" yazısına link verip göndermek istiyorum ? ile gönderince get mothodu oluyo ve kallanıcı ve şifre ust kısımda görünüyor. <a href="giris.php" ile post kullanarak nasıl gönderirim.. <form name="giris" id="giris" method="POST" action="giris.php"> Submit linki: <a href="javascript://" onclick="document.giris.submit();">Giriş</a> </form> mrb arkadaşım dediğini denedim olmadı. java hiç bilmiyorum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
| Kod: <form name="myform" action="handle-data.php">
Search: <input type='text' name='query'>
<A href="javascript: submitform()">Search</A>
</form>
<SCRIPT language="JavaScript">
function submitform(){
if(document.myform.onsubmit())
document.myform.submit();
}
</SCRIPT>
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bi Kendini Kurtaramayan Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Linki şu şekilde düzeltirsen işe yarayabilir ... tabi birde form tagının id sini giris olarak ayarlaman lazım ... Kod: <a href="javascript:void(0)" onclick="document.getElementById('giris').submit()">Search</a>
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |