![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
selam arkadaslar .ben sıteme kaydırma cubugu eklemek ıstıyorum ama templatede calısıyorum ve uzun bı makale war onu dırek templatenın ıcıcne koyarsam seklı bozuluyo yanı templatenın ıcıne koyacaqgım kodları bılen warsa yardımcı olurmusunuz ,
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Anahtar kelime: iframe
__________________ http://gupse.org |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
aynen öyle iframe kullanarak çok rahat bi şekilde yaparsın...uzun metini boş bi html sayfasına yapıştır.iframe de açılması istediğin yere koy boy unu ayarla daha sonra diğer sayfayı çağır bu kadar basit... --<iframe src="uzunmetnin.html"name="frameadın" marginwidth="5" marginheight="5" frameborder="0" scrolling="auto" style="width:615; height:470 "> </iframe>-- kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ilginç bir kaydirma cubugu sorunu... | BoraN | Web Tasarım | 4 | 19/06/2007 12:43 |
| zargan.com resmi firefox arac cubugu | fgenc | Internet | 5 | 04/12/2006 21:45 |
| Adres çubugu ve eregi sorunu | Sahin | PHP | 7 | 23/10/2006 20:57 |
| kaydırma çubuğu renkleri | unforgivenbm | Web Tasarım | 9 | 24/07/2005 16:23 |
| kaydırma cubugu | tugbacan | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 03/06/2003 23:47 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |