![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Şirket içindeki personelin bilgisayardaki yaptığı tüm işlerin takibi isteniliyor. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir network monitor programı varmıdır. Kullanıcılar ne yapmış nereye hangi mailleri göndermiş notebook da dahil bu işleme yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
1. yasal olarak böyle bisey yapabilmek icin ilk önce kullanicilarin hepsinden bunu icin yazili imzali izin alman gerekir. 2. degisik ürünler var hic birini kullanmadim proxy kurarak uzun log tuturabilirsiniz. komplet cözüm ismi bilmiyorum. kullanmis olanlar buraya yazar sanirsam
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
köstebek bulunduktan sonra size dava acma hakki dogar. neyse sizin sorunsaliniz yinede arastirin derim
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
keyloggerları antivirüs programları virüs olarak tespit ediyor. Daha çok ebeveyn koruma programları bizim için uygun olur diye düşünüyorum. Çocuğun yaptığı tüm işlemleri kayıt edip mail atıyor. fakat bu programı kurunca görülmemesi ve tespit edilmemesi lazım. Ayrıca sistemi yavaşlatmayan bir program olması gerekiyor. kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler
|
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Arkadaşım benim sana benım tavsiye edeceğim program varsa Golden Keylogger hackerların kullandığı program değil bu sadece hangi pcde yüklenmişse o pc de yazılanları şifreleri vs vs not tutuyor..Upload ettim belki işini görür... http://rapidshare.com/files/34198586/golden-keylogger.zip.html |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Genelde şirket politikaları kullanıcıların ne yaptığını izlemek yerine, ne yapıp ne yapamayacaklarına karar verip erişim kısıtlama yoluna gitmektir. Şirketin menfaati için kullanıcının şirket hesabından attığı ve aldığı maillerin kaydının tutulması, kullanıcıların ve birimlerin ziyaret ettiği sitelerin bilinmesinde mahsur görmüyorum. Size düzgün tavsiye verilebilmesi için, şirketinizdeki bilgisayar sayısı, internette nasıl eriştiğiniz, şirket ağında bulunan sunucular ve görevlerini vermelisiniz. Aksi halde gerek maaliyet gerekte operasyon kısmının mümkün olmadığı garip tavsiyeler gelir. |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Keyloggerlar kesinlikle olmuyor arkadaşlar antivirüs programı virüs olarak görüp engelliyor . bu yüzden ebeveynler için çocuk koruma programları işimi görecek gibi geliyor. bildiğiniz çok düzgün çalışan bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |