![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Coppermine Photo Gallery scripti kullanıyorum, adsense hesabımı siteme eklemeye çalışıyorum fakat bir türlü ekleyemedim. Daha doğrusu adsense kodlarımı hangi dosyaya eklemeliyim bilmiyorum. Coppermine Photo Gallery scripti kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| where id='Linux' Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: Trabzon
|
Konum olarak reklamları nerelere koymak istiyorsunuz ona göre yardım edelim. Site adını PM ile gönderiyorum bakarsınız özellik olarak.
__________________ Her şey Özgür İşletim Sistemi Linux için |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Coppermine Photo Gallery - Resim Yükleme Hatası | bicare | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 0 | 17/02/2007 14:01 |
| Coppermine Photo Gallery kuramadim yardim lütfen ? | mustafalx | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 17/05/2006 18:50 |
| Web Photo Gallery / PS | Adrenalin | Photoshop / Corel / PSP | 3 | 17/01/2005 19:06 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |